dog-training

Skulle du behöva mer plats att skriva, så använd meddelanderutan nedan.

Alla klubbens utbildningar är gratis för medlemmar!
    Du får verktyg att (inom rimliga gränser) lära din
    hund ”vad som helst” med klubbens metoder för inlärning.

Här hittar du aktuella kurser->

förstaandratredjeetttvåtre

Tävling

Klubbtävlingar, inofficiella och officiella

Under året arrangerar klubben tävlingar i olika former. Löpande kommer information om det som är aktuellt.

Årets första är en söktävling, alla klasser, den 18/4.

Inbjudningar till våra tävlingar hittar du hos

SBK – Tävling->

hund-parkering
      peka
      Boxer-hopp

Our Team

Jiyoung Kim

author

Amir Blume

Designer

Esme Lopez

Developer

Anastasia Dorovna

Editor

Awards

“Ultra Lifestyle is refreshing, inspired, and challenges your preconceived notions about today's lifestyle blogger. Their digital marketing success clearly translates to a spike in sales. Move over Goop, come on in Ultra Lifestyle!"
      “Ultra Lifestyle is refreshing, inspired, and challenges your preconceived notions about today’s lifestyle blogger. Their digital marketing success clearly translates to a spike in sales. Move over Goop, come on in Ultra Lifestyle!”
      “We're happy to have partnered with Ultra Lifestyle powered by Themify for another 5 years! We're celebrating our ongoing partnership by offering a select line of products exclusively to the Ultra Lifestyle Skin."
      “We’re happy to have partnered with Ultra Lifestyle powered by Themify for another 5 years! We’re celebrating our ongoing partnership by offering a select line of products exclusively to the Ultra Lifestyle Skin.”
      "Style and savvy shopping is the name of the game. Ultra Lifestyle offers something what most women these days don't have enough of - time. More time to spend with your loved ones, your friends, your community."
      “Style and savvy shopping is the name of the game. Ultra Lifestyle offers something what most women these days don’t have enough of – time. More time to spend with your loved ones, your friends, your community.”
      "The lifestyle blog that the A-Listers have been buzzing about. Instagram and Twitter have been lighting up with the Ultra Lifestyle Skin's latest brilliant post about packing for a week's vacation in 50 minutes."
      “The lifestyle blog that the A-Listers have been buzzing about. Instagram and Twitter have been lighting up with the Ultra Lifestyle Skin’s latest brilliant post about packing for a week’s vacation in 50 minutes.”