PM

Utställningen den 15  juli 2019

Välkommen till

Inofficiell utställning

Tack för din anmälan och välkommen till kvällsutställningen hos Degerfors Brukshundklubb i Solberga.

Bedömningen börjar i ringarna kl 16.00. Paus  18.00 -18.45 sedan fortsätter bedömningarna.

Två starttider för att minska trycket på parkeringen.

Efter respektive grupp går gruppfinal i respektive ring, grupper även på valpar.

Gruppvinnarna tävlar vidare till Best In Show finalen, som beräknas starta senast 21.30.

Barn Med Hund och Juniorhandling anordnas kl 18.15 och kostar 30:- Anmälan görs på plats i sekretariatet.

2 klasser, upp till 10 år och över 10 år.

Det är fritt inträde till utställningen.

Behöver du en katalog kostar den 30:-. Går bra att ha kontanter redo eller swisha på nummer:  123 401 8735.

Katalog kan hämtas och laddas ned gratis – se längre ned på sidan.

GRATIS PARKERING

Glöm inte registreringsbevis och giltigt vaccinationsintyg!

Deltagande hund skall vara vaccinerad mot valpsjuka enligt följande:
# Hund under ett (1) års ålder: vid lägst tio (10) veckors ålder.

# Hund över ett (1) års ålder: Hund ska vara vaccinerad vid lägst tio (10) månaders ålder och inte vara utförd för mer än fyra (4) år sedan.

# Förstagångsvaccination ska vara gjord minst fjorton (14) dagar före prov-, tävlings- och/eller utställningsdagen. Revaccination kan göras senast dagen före.

Kontroll av vaccination sker  kl 15.00-19.30. Medföljande hundar ska också visa giltig vaccination och valpar under 4 månader får inte vistas på området.

Nummerlappen hämtas i sekretariatet på utställningsdagen.

Sekretariatet öppnar kl 15.00.  Sekretariatet är öppet hela kvällen och hit vänder du dig med frågor!

Bedömningsordningen följer rasförteckningarna i ringarna här på sidan.

Glöm inte registreringsbevis och giltigt vaccinationsintyg
Servering finns med kaffe/the, dricka, kaffebröd, hamburgare mm till förmånliga priser. Swish finns.

Tidsschema

Preliminärt, justeringar kan komma

15.00Sekretariat och Vaccinationskontroll öppnar
15.30Lydnadsdeltagare ska ha anmält sig i klubbstugan
15.35-16.00Lydnadsdeltagare har chans att fråga domaren, vid lydnadsringen
16.00Bedömning del 1 startar i ringarna
16.00Lydnadstävling startar
ca 18.00Prisutdelning lydnad
18.15Barn med hund & Juniorhandling
18.45Bedömning del 2 startar i ringarna
ca 21.15Finalerna startar
BIS veteran: Tomas Wiklund
BIS valp: Gunilla Karlström
BIS vuxen: Carin Lundskog

OBS domarbyte på grupp 9 valpar från Carin Lundskog till Tomas Wiklund.

Ring 1, Carin Lundskog

GRUPP 8

Amerikansk Cockerspaniel 3 stycken, Cockerspaniel 2, Engelsk springer spaniel 4, Flatcoated retriever 5, Golden retriever 1, Labrador retriever 5, Lagotto Romagnolo 1, Nederlandse kooikerhondje 1, Nova scotia duck tolling retriever 1, Welsh springer spaniel 3.

18.45 GRUPP 9, vuxna & veteraner
Bichon Frise 1, Bostonterrier 1, Chihuahua korthårig 1, Chihuahua långhårig 4, Chinese Crested 3, Fransk Bulldog 4 ,Lhasa Apso 3, Mops 2, Papillon 10, Pudel mellan 1, Pudel Stor 1, Tibetansk Spaniel 1.

58 hundar i ringen.

Ring 2, Tomas Wiklund

GRUPP 3
American Hairless Terrier 1, American Staffordshire Terrier 1, Bullterrier 1, Silky Terrier 1, Skyeterrier 1, Staffordshire Bullterrier 2, Strävhårig Foxterrier, West Highland White Terrier 1.

GRUPP 4
Tax Dvärg Korthårig 2, Tax Dvärg Långhårig 1.

GRUPP 6
Alpenländische Dachsbracke 1, Drever 1, Hanoveransk Viltspårshund 2, Petit Basset Griffon Vendéen 1.

18.45
Finsk lapphund 1, Japansk Spets 4, Norsk Älghund Grå 2, Siberian Husky 1, Tysk Spets/Kleinespitz 1, Tysk spets / Mittelspitz 3, Västgötaspets 1.

GRUPP 7
Grosser Munsterländer 1, Irländsk Röd Setter 1, Stabijhoun 1.

GRUPP 9 Valpar
Bichon Frise 3, Chihuahua Långhårig 2, Chinese Crestedd Dog 3, Mops 1, Papillon 4, Pudel Mellan 1, Pudel Stor 3, Shih Tzu 1.

50 hundar i ringen.

RING 3, Gunilla Karlström

GRUPP 1

Austraian Kelpie 1, Australian Shepheard 1, Belgisk Vallhund Malinois 1, Belgisk Vallhund Treveruren 1, Berger Des Pyrénées à Face Rase 1, Chodský Pes 1, Collie Långhårig 2, Miniature American Shepheard 2, Polski Owczarek Nizinny 1, Puli 1, Pumi 1, Shetland Sheepdog 6, Tysk Schäferhund Långhår 1, Tysk Schäferhund Normalhår 1, Vit Herdehund 1.

GRUPP 10
Italiensk Vinthund 2, Whippet 1.

18.45
Berner Sennenhund 4, Boxer 2, Cane Corso 1, Dansk Svemsk Gårdshund 1, Dogo Canario 1, Dvärgpincher 2, Dvärgschnauzer Peppar/Salt 8, Grand Danois 2, Kavkazkaja Ovtjarka 1, Landseer 1, Rottweiler 1, Schnauzer Peppar/Salt 1, Tibetansk Mastiff 1.

51 hundar i ringen.
159 hundar totalt.

Delar av resultaten och ev. foton publiceras här  på Degerfors Brukshundklubbs hemsida. Om du inte vill att ditt resultat/foto skall publiceras, meddela det i sekretariatet.

Vägbeskrivning
Bild och karta på vår kontaktsida->