Tävlingar och Prov

Tävlingar 2020

I sommar och höst har vi fem tävlingar planerade. Förhoppningsvis kan vi köra dessa, om än anpassade till rådande anvisningar.

Hos SBK-tävling hittar du mera om tävlingarna ->

Prisutdelning vid en av klubbens egna tävlingar

Klubbtävlingar, inofficiella och officiella

Under året arrangeras  tävlingar i olika former. Löpande kommer information om det som är aktuellt.

Arkiverat

Många inslag och texter har flyttats till Arkiv-sidan.
Dessa hittar du här->

Officiella tävlingar

Anmälningar till dessa hanteras via Svenska Brukshundklubben. På deras hemsida finns mängder av information och anvisningar till hur du anmäler till tävling med mera.

Länk till sidan om tävlingar/prov->
Länk till sida med alla tävlingar, även resultat->

Spårtävlingen den 27 juni 2020

På bilden ser vi från vänster Åsa Tiderman med chodsky pes Bonnie, de blev godkända, placering 4. Stående segraren Gert Andersson med tysk schäferhund Otto, uppflyttade. Sittande tvåan Erica Häggström med bordercollie Check, uppflyttad. Längst till höger trean Maria Lilja med flat coated retriever Scott, godkänd.

Officiell tävling 27 juni 2020

Lägre klass spår-tävling på klubben!

Domare Anna Haeggblom Bjellå och Kenth Sahlqvist

Text från klubbens FB-sida:

Bara positiva omdömen om tävlingen. Kul!

Trots att det var en liten tävling behövs många funktionärer för att det ska bli bra! Anna Schmitt och Natalie Bohlin tog hand om utbildning av spårläggare, sprang runt i spårmarkerna, skötte tävlingsledandet och prisutdelningen.

Ingrid Westberg lagade god mat och tog hand om köket. Kenth Sahlqvist från Kumla och jag dömde.

Isabelle Nilsson gick ett spår, var domarsekreterare och skytt på budföringen. Matilda Warnqvist hade fixat en sponsor – gissa vilken!

Kristina Forsberg, Veronica Töyrylä, med sambo Marcus, Pia Karlsson, Marianne W. Kruse, Pär Bjellå, Ingela Lindgren och jag tillverkade spåren i Ölsboda.

Jag har kanske glömt någon, eller någon arbetsuppgift, och det är ju synd i så fall. Men alla som har arbetat med den här tävlingen ska känna sig uppskattade av klubben, det är ett stort grupparbete som måste fungera för att det ska bli en bra tävling. Alla skötte sig utmärkt, tusen tack för alla ideella insatser!

-Anna Haeggblom Bjellå

Domarna Anna Haeggblom Bjellå från klubben och Kenth Sahlqvist från Kumla på språng ut i spårskogen.

Arkiverat

Många inslag och texter har flyttats till Arkiv-sidan.
Dessa hittar du här->